Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18315
Title: Технологія виробництва вареників у цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну
Authors: Бондарєва, Анастасія Максимівна
Scientific director: Гончар, Юлія Миколаївна
Keywords: вареники;картопля;гриби;технологічна лінія;продуктивність
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Бондарєва А. М. Технологія виробництва вареників у цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Бондарєва Анастасія Максимівна. Керівник роботи доктор філософії, доцент Ю. Гончар. Запоріжжя, 2024. 79 с.
Abstract: UA: В кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва вареників. Розглянуті технології виробництва вареників. Виконано продуктові розрахунки при виробництві вареників з картоплею та грибами. Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху продукції вареників. Надана вичерпна інформація з охорони праці та навколишнього середовища скерована на ряд заходів, спрямованих на попередження забруднення навколишнього середовища.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18315
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Bondareva A.M._41ХТ_removed.pdf517.57 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.