Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18315
Title: | Технологія виробництва вареників у цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну |
Authors: | Бондарєва, Анастасія Максимівна |
Scientific director: | Гончар, Юлія Миколаївна |
Keywords: | вареники;картопля;гриби;технологічна лінія;продуктивність |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Бондарєва А. М. Технологія виробництва вареників у цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Бондарєва Анастасія Максимівна. Керівник роботи доктор філософії, доцент Ю. Гончар. Запоріжжя, 2024. 79 с. |
Abstract: | UA: В кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва вареників. Розглянуті технології виробництва вареників. Виконано продуктові розрахунки при виробництві вареників з картоплею та грибами. Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху продукції вареників. Надана вичерпна інформація з охорони праці та навколишнього середовища скерована на ряд заходів, спрямованих на попередження забруднення навколишнього середовища. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18315 |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Bondareva A.M._41ХТ_removed.pdf | 517.57 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.