Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/180
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМілько, Д. О.-
dc.date.accessioned2015-09-16T11:12:26Z-
dc.date.available2015-09-16T11:12:26Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/180-
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherТДАТУru_RU
dc.relation.ispartofseriesраці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове вид.;Вип. 11, т. 1-
dc.subjectраціонru_RU
dc.titleМоделювання впливу складових раціону на загальну перетравність поживних речовин раціонуru_RU
dc.typeWorking Paperru_RU
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40.pdf495.87 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.