Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17987
Title: Публічне управління цивільним захистом на територіальному рівні
Authors: Лапочкін, Даніїл
Scientific director: Горбова, Наталя Аркадіївна
Horbova, Natalia
Keywords: публічне управління;забезпечення безпеки сталого розвитку суспільства;впровадження інтегрованих центрів управління;підвищення рівня підготовки кадрів;використання сучасних інформаційних технологій та забезпечення належного фінансування;підвищення загального рівня безпеки населення
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Лапочкін Д., Горбова Н. А. Публічне управління цивільним захистом на територіальному рівні. Форсайт розбудови України: економіко-правовий та управлінський виміри : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної конференції (Запоріжжя, 30 травня 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 175-178.
Abstract: UA: Публічне управління цивільним захистом є однією з ключових складових національної безпеки і сталого розвитку суспільства. Воно включає в себе комплекс заходів, спрямованих на захист населення, територій та інфраструктури від надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру. В умовах глобалізації, зміни клімату та зростання техногенних ризиків, ефективне управління цивільним захистом набуває особливої актуальності. Управління цивільним захистом на територіальному рівні має свої специфічні виклики, зокрема необхідність координації між різними рівнями влади, органами місцевого самоврядування, а також з приватним сектором та громадськими організаціями. Це вимагає інтегрованого підходу та сучасних методів управління, що базуються на наукових дослідженнях та передовому досвіді інших країн.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17987
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
forsayt_ confer_ 2024_175-178.pdf451.79 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.