Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17805
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПопова, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorОлійник, Дмитро-
dc.date.accessioned2024-08-10T15:29:07Z-
dc.date.available2024-08-10T15:29:07Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПопова І. О., Олійник Д. Є. Технологічне обладнання для процесу гомогенізації емульсії майонезного соусу: Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (31 жовтня 2023 р., університет Григорія Сковороди у Переяславі). Переяслав, 2023. Вип.98. С. 246-250uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17805-
dc.description.abstractОдним з найбільш популярних соусів, що виготовляється харчовою промисловістю є майонезний соус. При виробництві даного соусу однією з проблем є шаруватість готового продукту та наявність краплин жиру на поверхні майонезу, що свідчить про несправність гомогенізатора або не правильний його підбір. Проведено аналіз гомогенізаторів різних типів, виявлені переваги та їх недоліки, дані рекомендації для застосування.uk
dc.subjectгомогенізаторuk
dc.subjectемульсія майонезuk
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.subjectякість, жирність майонезуuk
dc.subjectгомогенізація, емульгування майонезуuk
dc.titleТехнологічне обладнання для процесу гомогенізації емульсії майонезного соусу.uk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc664.36uk
Appears in Collections:Кафедра Електротехніки і електромеханіки ім. проф. В.В. Овчарова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zb_nauk_prats_Pereiaslav_Vyp-98_2023_.pdf307.22 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.