Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1779
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБолтянський, Борис Володимирович-
dc.contributor.authorBoltianskyi, Borys-
dc.contributor.authorБолтянский, Борис Владимирович-
dc.date.accessioned2017-07-04T11:47:40Z-
dc.date.available2017-07-04T11:47:40Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1779-
dc.description.abstractUK: Cтаттю присвячено проблемі впровадження новітніх енергозберігаючих технологій при будівництві й реконструкції тваринницьких підприємств в Україні, враховуючи закордонний та вітчизняний досвід. RU: В статье рассматриваются проблемы внедрения современных энергосберегающих технологий при строительстве и реконструкции животноводческих предприятий Украины, учитывая зарубежный и отечественный опыт. EN: The problems of the introduction of energy saving technologies in the construction and reconstruction of livestock enterprises of Ukraine, taking into account the foreign and domestic experience.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету : електрон. наукове фах. видання; Вип. 4, т. 1 (С. 10-15)-
dc.subjectтваринництвоuk
dc.subjectенергоефективністьuk
dc.subjectенергоощадністьuk
dc.titleВпровадження енергозберігаючих технологій при будівництві та реконструкції тваринницьких підприємств в Україніuk
dc.title.alternativeIntroduction energy saving technology for Construction and reconstruction of livestock Enterprises in Ukraineuk
dc.title.alternativeВнедрение энергосберегающиих технологий при строительстве и реконструкции животноводческих предприятий в Украине-
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
938.pdf615.54 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.