Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17753
Title: Особливості формування врожаю лохини різних строків достигання в умовах помірно-континентального клімату Німеччини
Authors: Лещук, А. К.
Лещук, Д. В.
Scientific director: Покопцева, Любов Анатоліївна
Keywords: лохина;продуктивність;урожайність
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Лещук А. К., Лещук Д. В., Покопцева Л. А. Особливості формування врожаю лохини різних строків достигання в умовах помірно-континентального клімату Німеччини. Факультет агротехнологій та екології : матеріали ХІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти ТДАТУ (Запоріжжя, 19-23 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 65-67.
Abstract: UA: У багатьох країнах світу нині проводяться інтенсивні дослідження як високорослих, так і низькорослих рослин з роду Vaccinium. Актуальність проведення досліджень з інтродукції рослин лохини вузьколистої викликана високими харчовими властивостями, цінністю плодів і значним попитом на ринках. Для визначення найбільш економічно, біологічно та товарно вигідного для вирощування сорту лохини у досліді, проведеного у Німеччині місто Бургведель, господарство “Heidelbeerhof Henke” було проаналізовано врожай кожного з трьох представлених сортів з різними строками дозрівання, а саме Last Call, Duke, Liberty. Мета дослідження: дослідити формування продуктивності сортів лохини в умовах помірно-континентального клімату Німеччини. Господарство має близько 23 гектарів, засаджених лохиною. Ці гектари поділені на три поля однаковими за розміром. Аналіз кожного сорту ґрунтувався на показниках настання кожної фенологічної фази в відповідні календарні терміни, була проведена органолептична експертна та товарна оцінка врожаю кожного сорту.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17753
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Collection theses of ATE_65-67.pdf639.12 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.