Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17751
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorКюрчева, Ю. С.-
dc.date.accessioned2024-07-22T10:40:23Z-
dc.date.available2024-07-22T10:40:23Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКюрчева Ю. С., Кюрчева Л. М. Удосконалення технології кукурудзяних паличок. Факультет агротехнологій та екології : матеріали ХІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти ТДАТУ (Запоріжжя, 19-23 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 62-63.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17751-
dc.description.abstractUA: Сухі сніданки набули широкого розповсюдження нашій країні, та стали популярним видом харчових продуктів. Споживання сухих сніданків пов'язано з багатьма факторами життєдіяльності людини, перш за все – з дефіцитом часу на приготування їжі, також при виробництві сухих сніданків завжди звертають увагу на здоровий потенціал продукту, а споживачі, в свою чергу, оцінюють користь продукту. Сьогодні вплив поживних речовин продукту на здоров’я та лікування та профілактика різних захворювань стали чи не основним головним критерієм для технологів, виробників та споживачів. Тому, тенденції здорового харчування впливають на вибір продукту, в тому числі і на вибір сухих корисних сніданків, особливо для дитячого харчування. Харчові концентрати виготовляють, як правило, з високоякісних продуктів рослинного і тваринного походження із використанням інновацій при розробці нових видів продукту та сучасних технологій, які сприяють отриманню продуктів харчування, що містять у своєму складі необхідні для організму кількості білків, жирів, вуглеводів, мінеральних речовин і вітамінів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectкукурудзяне борошноuk
dc.subjectсухи сніданкиuk
dc.subjectудосконалення технологіїuk
dc.subjectвиготовлення хрустких смаколиківuk
dc.subjectкукурудзяні паличкиuk
dc.titleУдосконалення технології кукурудзяних паличокuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Collection theses of ATE_62-63.pdf629.63 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.