Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17743
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Коробова, Я. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-19T13:13:41Z | - |
dc.date.available | 2024-07-19T13:13:41Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Коробова Я. В., Кюрчева Л. М. Удосконалення технології виробництва безлактозного получиного промбіру. Факультет агротехнологій та екології : матеріали ХІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти ТДАТУ (Запоріжжя, 19-23 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 49-50. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17743 | - |
dc.description.abstract | UA: Заморожений десерт (морозиво) – це солодкий збитий заморожений продукт, який виробляють по спеціальних рецептурах сумішей, що містять у визначених співвідношеннях складові частини молока та молочних продуктів, плодово-овочеву сировину, сахарозу, стабілізатори, у деяких рецептурах - яєчні продукти, смакові й ароматні речовини. Воно є одним із найулюбленіших продуктів населення, особливо дітей. Це пояснюється не тільки його високими смаковими якостями, але і великою харчовою і біологічною цінністю. Щорічно збільшується асортимент та кількість загартованого морозива на споживчому ринку України. Покращується його якість, враховуються потреби споживачів в випуску нових видів спеціального призначення. Тому роботи спрямовані на підвищення споживних властивостей та формування якості асортименту харчових продуктів із заданим складом та комплексом біологічно-активних добавок є актуальною задачею. Це особливо важливо для продуктів, що є традиційними для споживачів і використовуються майже щоденно у харчуванні переважної кількості населення України. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | виробництво пломбіру | uk |
dc.subject | безлактозний полуничний пломбір | uk |
dc.subject | споживання | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва безлактозного получиного промбіру | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Collection theses of ATE_49-50.pdf | 632.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.