Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17739
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кацька, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-19T11:44:44Z | - |
dc.date.available | 2024-07-19T11:44:44Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Кацька В. О., Кюрчева Л. М. Удосконалення технології виробництва веганського сочевичного хліба. Факультет агротехнологій та екології : матеріали ХІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти ТДАТУ (Запоріжжя, 19-23 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 42-43. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17739 | - |
dc.description.abstract | UA: Веганство стає все більш популярне у сучасному світі, число людей, які обирають відмову від продуктів тваринного походження у своєму раціоні тільки росте. Це впливає на всі аспекти виробництва, адже зростає попит на нові види продукції. Торкнулось це і виробників хлібобулочної галузі. Але ж яких змін набувають традиційні технологічні процеси для виробництва веганських хлібобулочних виробів, адже важливо не просто виключити продукти тваринного походження, а й замінити їх рослинними джерелами якісного білка. Сочевиця, яка стає основою для веганських хлібобулочних виробів, вражає своєю біологічною цінністю та збалансованим складом амінокислот. Інтеграція сочевиці у рецептури дозволяє отримати високоякісні білки, які не лише виключають продукти тваринного походження, але й забезпечують повноцінне харчування. Сумарна частка незамінних амінокислот у білках сочевиці коливається не більше 8354 – 8893 мг на 100 г продукту. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | вегенство | uk |
dc.subject | сочевиця | uk |
dc.subject | хлібопекарська промисловість | uk |
dc.subject | вдосконалення технології виробництва | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва веганського сочевичного хліба | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Collection theses of ATE_42-43.pdf | 632.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.