Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17739
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorКацька, В. О.-
dc.date.accessioned2024-07-19T11:44:44Z-
dc.date.available2024-07-19T11:44:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКацька В. О., Кюрчева Л. М. Удосконалення технології виробництва веганського сочевичного хліба. Факультет агротехнологій та екології : матеріали ХІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти ТДАТУ (Запоріжжя, 19-23 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 42-43.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17739-
dc.description.abstractUA: Веганство стає все більш популярне у сучасному світі, число людей, які обирають відмову від продуктів тваринного походження у своєму раціоні тільки росте. Це впливає на всі аспекти виробництва, адже зростає попит на нові види продукції. Торкнулось це і виробників хлібобулочної галузі. Але ж яких змін набувають традиційні технологічні процеси для виробництва веганських хлібобулочних виробів, адже важливо не просто виключити продукти тваринного походження, а й замінити їх рослинними джерелами якісного білка. Сочевиця, яка стає основою для веганських хлібобулочних виробів, вражає своєю біологічною цінністю та збалансованим складом амінокислот. Інтеграція сочевиці у рецептури дозволяє отримати високоякісні білки, які не лише виключають продукти тваринного походження, але й забезпечують повноцінне харчування. Сумарна частка незамінних амінокислот у білках сочевиці коливається не більше 8354 – 8893 мг на 100 г продукту.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectвегенствоuk
dc.subjectсочевицяuk
dc.subjectхлібопекарська промисловістьuk
dc.subjectвдосконалення технології виробництваuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва веганського сочевичного хлібаuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Collection theses of ATE_42-43.pdf632.45 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.