Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17733
Title: Диференціація генеративних бруньок персика різних сортів влітку 2021 і 2022 років під врожай 2022 і 2023 років
Authors: Глаговська, А.
Scientific director: Алексєєва, Ольга Миколаївна
Keywords: садівництво;персик;дослідження;формування врожаю персика
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Глаговська А., Алексєєва О. М. Диференціація генеративних бруньок персика різних сортів влітку 2021 і 2022 років під врожай 2022 і 2023 років. Факультет агротехнологій та екології : матеріали ХІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти ТДАТУ (Запоріжжя, 19-23 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 27-28.
Abstract: UA: Для отримання програмуємих врожаїв персика обов’язково необхідно враховувати ряд факторів. За біологією він відрізняється від інших плодових культур тим, що майбутній врожай закладається в основному на приростах минулого року, тому одним зі значущих факторів, який впливає на цей показник, є добрий приріст і закладка на ньому квіткових (генеративних) бруньок, яка в першу чергу залежить від біології сорту, природних умов та інше. Умови та методика проведення досліджень. Дослідження проводились в персиковому саду ТОВ «Агролюкс» Запорізької області Основними ґрунтами господарства є темно-каштанові ґрунти, меншу частину території займають каштанові ґрунти. Для формування врожаю персика важливі, як температури під час перезимівлі, так і температури влітку під час диференціації генеративних бруньок. Середня температура найтеплішого місяця липня дорівнює 23,7С , при цьому максимальна за два останніх роки коливається від 37,0 до 38,7С.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17733
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Collection theses of ATE_27-28.pdf639.66 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.