Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17689
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкляр, Олександр Григорович-
dc.contributor.authorСкляр, Радміла Вікторівна-
dc.contributor.authorГригоренко, Сергій Михайлович-
dc.date.accessioned2024-06-26T13:05:29Z-
dc.date.available2024-06-26T13:05:29Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСкляр О. Г., Скляр Р. В., Григоренко С. М. Аналіз технології пасивного компостування органічних відходів у буртах. Збірник тез доповідей XХІV Міжнародної наукової конференції "Сучасні проблеми землеробської механіки" (17–19 жовтня 2023 року).МОН України, Національний університет біоресурсів і природокористування України. Київ. 2023. С.122-125uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17689-
dc.description.abstractЗа останні кілька років проблема необхідності підвищення екологічної безпеки виробництва набуває все більшого значення. Багато розвинених країн, таких як Німеччина, США, Канада та Нідерланди, однією з пріоритетних цілей свого довгострокового розвитку вбачають зниження екологічного навантаження на навколишнє середовище. Значну роль у навантаженні відіграють ризики, пов'язані з агропромисловим комплексом. Зміна структури тваринницької та птахівницької галузей, впровадження нових способів утримання тварин/птиці та видалення гною/посліду з приміщень – все це ставить перед наукою та виробництвом завдання розробки та впровадження нових, адаптованих до вітчизняних природно-кліматичних умов екологічно безпечних та економічно доступних технологій утилізації гною/посліду.uk
dc.language.isoukuk
dc.titleАналіз технології пасивного компостування органічних відходів у буртах.uk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc631.81: 338: 504.062uk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1_2024_.pdf903.58 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.