Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17597
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.advisorVerkholantseva, Valentyna-
dc.contributor.authorАхметов, С.-
dc.date.accessioned2024-05-17T08:33:46Z-
dc.date.available2024-05-17T08:33:46Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationАхметов С., Верхоланцева В. О. Особливості заморожених ягід. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 05-29 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 230.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17597-
dc.description.abstractUA: Заморожування - один із найкращих способів заготівлі, адже під час заморожування зберігаються всі корисні властивості овочів і ягід. Та й час, який ви витратите на заготівлю - мінімальний. Процес заморожування значно не змінює поживних і корисних властивостей ягід, адже їх збирають під час повного дозрівання. У промисловому виробництві плоди зазвичай піддаються процесу охолодження за допомогою азоту, що допомагає зберегти поживні речовини і прибрати бактерії, які можуть у них розмножуватися. Заморожені ягідні суміші містять різні комбінації корисних для організму ягід, таких як: · полуниця; · чорниця; · малина; · ожина; · вишня; · смородина.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectзаморозка ягід і фруктівuk
dc.subjectкористьuk
dc.subjectспоживанняuk
dc.titleОсобливості заморожених ягідuk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc664.8.037:634.7uk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ІV conference of young scientists_MTF 2024_230.pdf528.11 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.