Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17594
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.advisorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.advisorSamoichuk, Kyryl-
dc.contributor.advisorKovalov, Oleksandr-
dc.contributor.authorЩерба, В. І.-
dc.date.accessioned2024-05-17T08:15:13Z-
dc.date.available2024-05-17T08:15:13Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЩерба В. І., Самойчук К. О., Ковальов О. О. Аналіз відповідності вимог до якості продуктів в Україні та ЄС. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 05-29 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 224-225.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17594-
dc.description.abstractUA: Важливим елементом безпеки харчових продуктів є збір і аналіз їх потенційної небезпеки. Сфера регулювання продуктів харчування стала більш прозорою, проведено ретельне вивчення структури безпеки харчових продуктів. Дане завдання було важливим, оскільки питання безпеки усе більше охоплює увесь процес виробництва від сировини до готової продукції для споживачів. Як наслідок в ЄС з проблем безпеки був створений Регламент який встановив принципи і вимоги до харчових продуктів. В Україні питання безпеки харчових продуктів здійснюється згідно законів, кожен з яких регулює свою галузь обробки харчових продуктів без проведення оцінки незалежної комісії, як це є в ЄС. Законодавством ЄС до заморожених продуктів є такі вимоги як температура заморожування продукту, сертифікат вимірювального інструменту, а також процедура вимірювання. Є директива щоб процедура перевірки температури заморожених продуктів відповідала наведеній опису в додатках. Метод другого додатку використовують лише у випадках де є сумніви. Ці вимоги не перешкоджають у використанні інших існуючих методів заморожування якщо необхідне дозвіл на вільне пересування свіжозаморожених харчових продуктів. Процедура перевірки зразків упаковок проводиться в найтепліших позначках партії. Факторами вибору зразків з партії згідно з місця розташування а саме: біля дверей, вентиляції, а також звертають увагу на тривалість зберігання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectдобавкиuk
dc.subjectаналізuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.titleАналіз відповідності вимог до якості продуктів в Україні та ЄСuk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc631.15(477)uk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ІV conference of young scientists_MTF 2024_224-225.pdf536.83 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.