Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17592
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.advisorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorІзотов, В.-
dc.date.accessioned2024-05-17T07:57:29Z-
dc.date.available2024-05-17T07:57:29Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationІзотов В., Паляничка Н. О. Напрямки удосконалення конструкції обладнання для иготовлення напівфабрикатів з тіста. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 05-29 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 221.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17592-
dc.description.abstractUA: Сучасне виробництво напівфабрикатів у тісті налічує понад 200 виробів: пельмені, вареники, чебуреки, хінкалі, манти, пиріжки із дріжджового тіста, самса, біляші з листового тіста, весняні рулончики, равіолі і т.п. Найбільш поширеними видами морожених напівфабрикатів у тісті являються пельмені і вареники. Ці продукти присутні на столі практично кожного жителя нашої країни. І така тенденція буде існувати постійно. Технологічний процес виробництва заморожених пельменів і вареників з м'ясом включає операції приготування тіста, приготування фаршу, формування, заморожування, фасування та пакування. Заморожування напівфабрикатів проводять на лотках, встановлених на полках візків, а також на рамах, які поміщають у морозильні камери, або в спеціальних тунельних морозилках. Процес ведуть при температурі –20…–25 ºС до досягнення температури в центрі фаршу не вище –10 ºС.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectнапівфабрикати з тістаuk
dc.subjectвиробництво заморожених пельменів та варениківuk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.titleНапрямки удосконалення конструкції обладнання для иготовлення напівфабрикатів з тістаuk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc664.647uk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ІV conference of young scientists_MTF 2024_221.pdf529.12 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.