Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17592
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Паляничка, Надія Олександрівна | - |
dc.contributor.advisor | Palianychka, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Ізотов, В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-17T07:57:29Z | - |
dc.date.available | 2024-05-17T07:57:29Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Ізотов В., Паляничка Н. О. Напрямки удосконалення конструкції обладнання для иготовлення напівфабрикатів з тіста. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 05-29 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 221. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17592 | - |
dc.description.abstract | UA: Сучасне виробництво напівфабрикатів у тісті налічує понад 200 виробів: пельмені, вареники, чебуреки, хінкалі, манти, пиріжки із дріжджового тіста, самса, біляші з листового тіста, весняні рулончики, равіолі і т.п. Найбільш поширеними видами морожених напівфабрикатів у тісті являються пельмені і вареники. Ці продукти присутні на столі практично кожного жителя нашої країни. І така тенденція буде існувати постійно. Технологічний процес виробництва заморожених пельменів і вареників з м'ясом включає операції приготування тіста, приготування фаршу, формування, заморожування, фасування та пакування. Заморожування напівфабрикатів проводять на лотках, встановлених на полках візків, а також на рамах, які поміщають у морозильні камери, або в спеціальних тунельних морозилках. Процес ведуть при температурі –20…–25 ºС до досягнення температури в центрі фаршу не вище –10 ºС. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | напівфабрикати з тіста | uk |
dc.subject | виробництво заморожених пельменів та вареників | uk |
dc.subject | удосконалення | uk |
dc.title | Напрямки удосконалення конструкції обладнання для иготовлення напівфабрикатів з тіста | uk |
dc.type | Article | uk |
local.identifier.udc | 664.647 | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ІV conference of young scientists_MTF 2024_221.pdf | 529.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.