Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17585
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.advisorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorКовшар, В.-
dc.date.accessioned2024-05-17T07:07:22Z-
dc.date.available2024-05-17T07:07:22Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКовшар В., Паляничка Н. О. Обгрунтування конструкції пульсаційного гомогенізатора для рідких продуктів. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 05-29 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 211.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17585-
dc.description.abstractUA: Гомогенізація – надання однорідної структури або однорідних властивостей сумішам, сполукам, розчинам або емульсіям шляхом механічного перемішування, усереднення, хімічного чи температурного впливу на них. В харчовій промисловості гомогенізація застосовується при виробництві маргарину, майонезу, соків, дитячого харчування та при виробництві молочних продуктів. В технологічній лінії виробництва молочної продукції гомогенізація є одним із найважливіших процесів. Гомогенізоване молоко має безліч переваг перед негомогенізованим таких як: поліпшення смакових та сенсорних якостей молока, підвищена стійкість при зберіганні та транспортуванні, відсутність залишків жиру на стінках тари при виливанні молока. Якість продуктів з використанням гомогенізованого молока набагато вища. Тому гомогенізація стала нормативним процесом у більшості сучасних технологічних схем виробництва питного стерилізованого та пастеризованого молока, кисломолочних продуктів, морозива, молочних консервів, виготовленні сиру тощо.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectгомогенізація молочних продуктівuk
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectмолокопереробкаuk
dc.titleОбгрунтування конструкції пульсаційного гомогенізатора для рідких продуктівuk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc637.134.001.57uk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ІV conference of young scientists_MTF 2024_211.pdf528.73 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.