Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17326
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorІванова, Ірина Євгеніївна-
dc.contributor.authorЗарецька, Дар'я Костянтинівна-
dc.contributor.authorКолісниченко, Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorБандура, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorДанченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorСокот, Олександр Євгенович-
dc.contributor.authorАндрущенко, Микола Васильович-
dc.contributor.authorАнгеловська, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorТкаченко, Антон Геннадійович-
dc.contributor.authorБулгаков, Павло Олександрович-
dc.contributor.authorКузьменко, Олександр-
dc.contributor.authorЯковер, Олександр-
dc.date.accessioned2024-01-27T22:22:42Z-
dc.date.available2024-01-27T22:22:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 3 РОЗРОБЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВОЇ ТА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ (проміжний). Дир. НДІ АТЕ Прісс О.П.; кер. НДР д.т.н., професор Сердюк М.Є. Запоріжжя: ТДАТУ. 2023. 89 с., 14 рис., 46 табл. (№ держреєстрації 0111U002553).uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17326-
dc.description.abstractОбєкти досліджень: рецептури, технології, зміни якості та біологічної цінності харчової та кулінарної продукції протягом тривалого зберігання та консервування різними методами. Мета роботи: розроблення інноваційних та вдосконалення існуючих технологій харчової та кулінарної продукції. Методи досліджень: загальнонаукові: аналізу літературних джерел та отриманих експериментальних даних, синтезу – для формування узагальнень та висновків, спостереження за процесами формування якості, експерименту – складання схеми лабораторних досліджень, моделювання — для побудови математичних моделей, індукції і дедукції – для співставлення результатів математичного моделювання з отриманими експериментальними даними, органолептичний – для визначення квалітативних показників плодів протягом зберігання. Спеціальні: виробничий – проведення дослідження зі зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями у виробничих умовах; лабораторний– для досліджень фізико-хімічних, біохімічних показників, мікробіологічного забруднення; математично статистичний – для математичної обробки експериментальних даних, порівняльно-розрахунковий – для визначення економічної ефективності зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.subjectцукрово-кислотний індексuk
dc.subjectпоживна цінністьuk
dc.subjectваріабельністьuk
dc.subjectсухі розчинні речовиниuk
dc.subjectцукриuk
dc.subjectтитровані кислотиuk
dc.subjectкріогенне зберіганняuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectджемиuk
dc.subjectсокиuk
dc.subjectмармеладuk
dc.subjectм'ясо птиціuk
dc.subjectгрибиuk
dc.subjectгливаuk
dc.subjectконсервуванняuk
dc.subjectстерилізаціяuk
dc.subjectферментаціяuk
dc.titleЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 3 РОЗРОБЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВОЇ ТА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇuk
dc.typeWorking Paperuk
local.identifier.udc664.8.03:[634.10:634.2]:678.048uk
Appears in Collections:Звіти з НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_zvit_NDI_ATE_Serdiuk.pdf2.51 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.