Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17326
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Іванова, Ірина Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Зарецька, Дар'я Костянтинівна | - |
dc.contributor.author | Колісниченко, Тетяна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Бандура, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Данченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Сокот, Олександр Євгенович | - |
dc.contributor.author | Андрущенко, Микола Васильович | - |
dc.contributor.author | Ангеловська, Алла Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Ткаченко, Антон Геннадійович | - |
dc.contributor.author | Булгаков, Павло Олександрович | - |
dc.contributor.author | Кузьменко, Олександр | - |
dc.contributor.author | Яковер, Олександр | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-27T22:22:42Z | - |
dc.date.available | 2024-01-27T22:22:42Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | ЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 3 РОЗРОБЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВОЇ ТА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ (проміжний). Дир. НДІ АТЕ Прісс О.П.; кер. НДР д.т.н., професор Сердюк М.Є. Запоріжжя: ТДАТУ. 2023. 89 с., 14 рис., 46 табл. (№ держреєстрації 0111U002553). | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17326 | - |
dc.description.abstract | Обєкти досліджень: рецептури, технології, зміни якості та біологічної цінності харчової та кулінарної продукції протягом тривалого зберігання та консервування різними методами. Мета роботи: розроблення інноваційних та вдосконалення існуючих технологій харчової та кулінарної продукції. Методи досліджень: загальнонаукові: аналізу літературних джерел та отриманих експериментальних даних, синтезу – для формування узагальнень та висновків, спостереження за процесами формування якості, експерименту – складання схеми лабораторних досліджень, моделювання — для побудови математичних моделей, індукції і дедукції – для співставлення результатів математичного моделювання з отриманими експериментальними даними, органолептичний – для визначення квалітативних показників плодів протягом зберігання. Спеціальні: виробничий – проведення дослідження зі зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями у виробничих умовах; лабораторний– для досліджень фізико-хімічних, біохімічних показників, мікробіологічного забруднення; математично статистичний – для математичної обробки експериментальних даних, порівняльно-розрахунковий – для визначення економічної ефективності зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя: ТДАТУ | uk |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk |
dc.subject | цукрово-кислотний індекс | uk |
dc.subject | поживна цінність | uk |
dc.subject | варіабельність | uk |
dc.subject | сухі розчинні речовини | uk |
dc.subject | цукри | uk |
dc.subject | титровані кислоти | uk |
dc.subject | кріогенне зберігання | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | джеми | uk |
dc.subject | соки | uk |
dc.subject | мармелад | uk |
dc.subject | м'ясо птиці | uk |
dc.subject | гриби | uk |
dc.subject | глива | uk |
dc.subject | консервування | uk |
dc.subject | стерилізація | uk |
dc.subject | ферментація | uk |
dc.title | ЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 3 РОЗРОБЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВОЇ ТА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
local.identifier.udc | 664.8.03:[634.10:634.2]:678.048 | uk |
Appears in Collections: | Звіти з НДР |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2023_zvit_NDI_ATE_Serdiuk.pdf | 2.51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.