Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17325
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorВ'юник, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorЛомейко, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorСамохвал, Віталій Анатолійович-
dc.contributor.authorФучаджи, Наталя Олександрівна-
dc.contributor.authorЖуравель, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorГанзін, В.Ю.-
dc.date.accessioned2024-01-27T20:51:30Z-
dc.date.available2024-01-27T20:51:30Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 2 ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ І ПЕРЕРОБКИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ (проміжний). Директор НДІ АТЕ д. т. н., проф. О.П. ПРІСС, керівник НДР д.т.н., проф. К.О.САМОЙЧУК. Запоріжжя: ТДАТУ, 2023. 84 с. № держреєстрації 0116U002729uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17325-
dc.description.abstractОб’єкти дослідження – технологічні процеси для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництв. Мета роботи – підвищення ефективності технологічних процесів переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництв. Методи дослідження – теоретично-експериментальні методи, лабораторні випробування, перевірка гіпотез і обробка експериментальних даних виконані за стандартними програмами. Експериментальні дослідження проводилися в лабораторіях ТДАТУ відповідно до прийнятих методик та галузевих стандартів. У даному звіті пропонуються: методологія дослідження параметрів струминних гомогенізаторів молока;  дослідження ефективності використання імпульсного гомогенізатора в технологічній лінії переробки молока; оптимізація параметрів струминного змішування напоїв; обґрунтування параметрів і режимів вакуумного охолодження плодів черешні та їх короткотривалого зберігання;  дослідження холоду при зберіганні ягід; дослідження ефективності роботи системи охолодження при виготовленні паливних брикетів; обґрунтування конструктивних параметрів лущильного пристрою ударної дії; обґрунтування технологічних режимів та конструктивних параметрів обладнання для обрушення насіння рицини.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.subjectгомогенізація молокаuk
dc.subjectпротитечійно-струминний змішувачuk
dc.subjectплівковий охолоджувач напоївuk
dc.subjectкратність повітрообмінуuk
dc.subjectвакуумне охолодженняuk
dc.subjectвологість солодуuk
dc.subjectтовщина шару зернаuk
dc.subjectпоказники якостіuk
dc.subjectклейковинаuk
dc.subjectдоза іонізації повітряuk
dc.titleЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 2 ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ І ПЕРЕРОБКИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ (проміжний)uk
dc.typeWorking Paperuk
local.identifier.udc637.2uk
Appears in Collections:Звіти з НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_zvit_NDI_ATE_Samoichuk.pdf2.57 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.