Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17171
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілоусова, Зоя Володимирівна-
dc.contributor.authorКенєва, Вікторія Анатоліївна-
dc.date.accessioned2023-12-13T16:11:01Z-
dc.date.available2023-12-13T16:11:01Z-
dc.date.issued2023-11-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17171-
dc.description.abstractПшениця озима є основним продуктом харчування у багатьох країнах світу. В Україні серед зернових культур вона за посівними площами посідає перше місце і є головною продовольчою культурою. Традиційне для рослинництва питання взаємозв’язку врожайності, якості зерна та рівня мінерального живлення.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.titleВміст пігментів у листках пшениці озимої залежно від впливу системи удобрення.uk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Conf_roslin_2023- 26.pdf775.94 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.