Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17163
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСушко, Сергій Леонідович-
dc.date.accessioned2023-12-12T12:14:03Z-
dc.date.available2023-12-12T12:14:03Z-
dc.date.issued2023-11-
dc.identifier.citationСушко С.Л. Використання фізіологічних параметрів для управління системою дрібнодісперсного дощування плодових дерев. Актуальні питання виробництва продукції рослинництва та садівництва: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Запоріжжя, 8 листопада 2023 р.) / ТДАТУ; ред. кол. С. В. Кюрчев, А.І. Панченко [та ін.].Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.82-85uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17163-
dc.description.abstractУ ґрунтово-кліматичній зоні південного степу України зрошення є одним із найістотніших факторів, що впливають на регулярність плодоношення, врожайність та тривалість продуктивного життя дерев. Часті весняні заморозки та літні посухи призводять до стресового стану і, як наслідок, до втрати врожаю. Тому в технологіях вирощування кісточкових культур у ґрунтово-кліматичних умовах Південного степу України суттєву увагу слід приділяти зрошенню плодових насаджень, що забезпечує не лише зволоження ґрунту, а й передбачає проведення спеціальних поливів (протиприморозкових, освіжувальних та інших).uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.subjectзрошення плодових насадженьuk
dc.subjectґрунтово-кліматичні умови Південного степу Україниuk
dc.subjectкліматичні фактори Південного степу Україниuk
dc.subjectпротиприморозкові поливи плодових насадженьuk
dc.titleВикористання фізіологічних параметрів для управління системою дрібнодісперсного дощування плодових дерев.uk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Мехатронні системи та транспортні технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Conf_roslin_2023- 19.pdf820.6 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.