Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17155
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШкіндер-Барміна, Анна Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-12-12T10:00:06Z-
dc.date.available2023-12-12T10:00:06Z-
dc.date.issued2023-11-
dc.identifier.citationШкіндер-Барміна, А.М. Сорти вишні – джерела високих смакових якостей плодів. Актуальні питання виробництва продукції рослинництва та садівництва: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Запоріжжя, 8 листопада 2023 р.) / ТДАТУ; ред. кол. С. В. Кюрчев, А.І. Панченко [та ін.]. Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.61-64uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17155-
dc.description.abstractВишня здавнa є традиційною культурою в Україні. Плоди вишні споживають у свіжому тa переробленому вигляді (сік, варення, компот, вино та інше), і зазвичай культуру вишня розглядають як технічну, але ж існують вже нові сорти, плоди яких можна з задоволенням споживати на десерт. Особливої aктуaльності вирощування десертних сортів вишні нaбуває у Південному Степу України, де розташовані курортні зони і переважає реaлізація плодів десертного признaчення для вживання свіжими.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.subjectСелекційнa роботa нa Мелітопольській дослідній стaнції імені М.Ф.Сидоренкa ІС НААН Україниuk
dc.subjectсорти нового покоління вишніuk
dc.subjectвиділення сортів-еталонів вишніuk
dc.subjectсортів-джерел високих смакових якостей плодів вишніuk
dc.titleСорти вишні – джерела високих смакових якостей плодів.uk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Conf_roslin_2023- 8.pdf769.52 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.