Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17126
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБезменнікова, Вікторія-
dc.date.accessioned2023-12-05T19:56:33Z-
dc.date.available2023-12-05T19:56:33Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationБезменнікова В.М. Вплив обробки плодів абрикоса антиоксидантами на показники їх товарної якості при зберіганні. Вісник ЖНАЕУ, 2009, №2. С.301-306uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17126-
dc.description.abstractВстановлено, що найбільш ефективним способом обробки плодів абрикоса сортів Краснощокий і Мелітопольський пізній є обприскування їх розчином антиоксидантів на материнській рослині, яке дозволяє подовжити термін зберігання на 25 діб, порівняно з необробленими плодами, знизити природну втрату маси в 1,8 і 1,7 раза, зменшити в 2,3 і 2,7 раза відповідно абсолютний відхід і технічний брак за рахунок зниження ураження плодів мікробіологічними та фізіологічними хворобами.uk
dc.language.isoukuk
dc.titleВПЛИВ ОБРОБКИ ПЛОДІВ АБРИКОСА АНТИОКСИДАНТАМИ НА ПОКАЗНИКИ ЇХ ТОВАРНОЇ ЯКОСТІ ПРИ ЗБЕРІГАННІuk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc[631.56+634.21]:678.048uk
Appears in Collections:кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VZNAU_2009_2_301-306.pdf290.18 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.