Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17023
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМацулевич, Олександр Євгенович-
dc.contributor.authorПихтєєва, Ірина Вікторівна-
dc.date.accessioned2023-10-03T08:48:57Z-
dc.date.available2023-10-03T08:48:57Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМацулевич О. Є., Пихтєєва І. В. Визначення раціонального засобу швидкої і достовірної оцінки шорсткості обробленої поверхні. Сучасні комп’ютерні та інформаційні системи і технології : матеріали ІІ Всеукраїнської наук.-практ. інтернет-конф. (м. Мелітополь, 01-12 грудня 2021 р.). Мелітополь : ТДАТУ, 2021. С. 30-33.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17023-
dc.description.abstractUA: Сучасні технологічні процеси виготовлення деталей, які розробляються для нових високопродуктивних багатокоординатних металорізальних верстатів, нині вже розглядаються в розрізі стратегії їх обробки. Її суть зводиться до постійності об’єму стружки, що знімається в одиницю часу або постійної потужності різання. У зв'язку з цим особливо важливо не лише встановити міру впливу кожного з чинників на шорсткість оброблюваної поверхні, але і дати її кількісну оцінку. Актуальним стає питання експрес-аналізу якості обробленої поверхні, зокрема, її шорсткості.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь : 2021uk
dc.subjectтехнологічні процесиuk
dc.subjectрежими різанняuk
dc.subjectдослідження впливу режимів різання на шорсткістьuk
dc.subjectвикористання програмного забезпечення COPYCAD ф. DELCAM PLCuk
dc.titleВизначення раціонального засобу швидкої і достовірної оцінки шорсткості обробленої поверхніuk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc514.182.7uk
Appears in Collections:кафедра Технічна механіка та комп'ютерне проектування ім. професора В.М. Найдиша

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zbirnik_KN_30-33.pdf912.04 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.