Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16771
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАгєєва, Ірина Вікторівна-
dc.date.accessioned2023-06-01T21:07:52Z-
dc.date.available2023-06-01T21:07:52Z-
dc.date.issued2022-05-
dc.identifier.citationАгєєва І.В. Роль управління у формуванні організаційної культури на підприємствах готельно-ресторанного господарств. Перспективи індустрії гостинності та міжнародного бізнесу: світові тенденції та національні пріоритети: збірник тез міжнародної науково-практичної конференції. 5–6 травня 2022 року. Тернопіль : ЗУНУ, 2022. С.56-57.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16771-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопіль : ЗУНУuk
dc.titleРоль управління у формуванні організаційної культури на підприємствах готельно-ресторанного господарствuk
dc.typeThesisuk
Appears in Collections:кафедра Менеджмент

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4 Агєєва_teza.pdf406.1 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.