Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16771
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Агєєва, Ірина Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-01T21:07:52Z | - |
dc.date.available | 2023-06-01T21:07:52Z | - |
dc.date.issued | 2022-05 | - |
dc.identifier.citation | Агєєва І.В. Роль управління у формуванні організаційної культури на підприємствах готельно-ресторанного господарств. Перспективи індустрії гостинності та міжнародного бізнесу: світові тенденції та національні пріоритети: збірник тез міжнародної науково-практичної конференції. 5–6 травня 2022 року. Тернопіль : ЗУНУ, 2022. С.56-57. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16771 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопіль : ЗУНУ | uk |
dc.title | Роль управління у формуванні організаційної культури на підприємствах готельно-ресторанного господарств | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | кафедра Менеджмент |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
4 Агєєва_teza.pdf | 406.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.