Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16730
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.date.accessioned2023-05-16T17:05:27Z-
dc.date.available2023-05-16T17:05:27Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТехнічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали IІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (Запоріжжя, 30 січня-24 лютого 2023 р.). Запоріжжя: ТДАТУ, 2023. 245 с.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16730-
dc.description.abstractУ збірнику представлені матеріали міжнародної науково-практичної конференції за результатами досліджень щодо технічного забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі. Збірник тез є частиною науково-дослідних тем Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного «Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі» та «Підвищення ефективності технологічних процесів і обладнання харчових виробництв і переробки сільськогосподарської продукції». Матеріали призначені для наукових співробітників, викладачів, студентів й аспірантів закладів вищої освіти, фахівців і керівників сільськогосподарських та переробних підприємств АПК різної організаційно-правової форми, працівників державного управління, освіти та місцевого самоврядування, всіх, кого цікавить проблематика технічного забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.titleТехнічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали IІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих ученихuk
dc.typeWorking Paperuk
local.identifier.udc[631.17+62-52](043)uk
Appears in Collections:Конференції ТДАТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ІІІ conference of young scientists_ 2023.pdf3.56 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.