Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16680
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лубко, Дмитро Вікторович | - |
dc.contributor.author | Шаров, Сергій Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-10T13:17:37Z | - |
dc.date.available | 2023-05-10T13:17:37Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16680 | - |
dc.description | Лубко Д. В., Шаров С. В. Проектування експертної системи для приватних господарств з метою підвищення продуктивності свиней на відкорм. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-25 листопада 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 81-88. | uk |
dc.description.abstract | UA: Свинарство для України є традиційною галуззю, але в сучасних умовах воно перебуває в депресивному стані. Пріоритет розвитку цієї галузі пов’язаний з винятково важливими біологічно-господарськими особливостям свиней, зокрема багатоплідністю, всеїдністю та економним використанням кормів. М’ясо свиней містить усі незамінні амінокислоти: лізин, триптофан, метіонін, а також всі вітаміни та незамінні жирні кислоти. Найближчими роками цілком реально довести загальне виробництво свинини до 1,4-1,5 млн. т. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2022 | uk |
dc.subject | свинарство | uk |
dc.subject | продукція тваринництва | uk |
dc.subject | м`ясо | uk |
dc.subject | вирощування | uk |
dc.subject | відкорм | uk |
dc.subject | ферма | uk |
dc.subject | господарство | uk |
dc.subject | продаж | uk |
dc.title | Проектування експертної системи для приватних господарств з метою підвищення продуктивності свиней на відкорм | uk |
dc.type | Article | uk |
local.identifier.udc | 004.891 | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Комп'ютерні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-4-mnpk_2022_81-88.pdf | 1.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.