Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16679
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Журавель, Дмитро Павлович | - |
dc.contributor.author | Бондар, Андрій Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-10T10:44:10Z | - |
dc.date.available | 2023-05-10T10:44:10Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16679 | - |
dc.description | Журавель Д. П., Бондар А. М. Обґрунтування технологій отримання рицинової олії. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-25 листопада 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 77-79. | uk |
dc.description.abstract | UA: Проведений аналіз літературних джерел, патентних матеріалів і сучасних технологій перероблення насіння рицини на рицинову олію та кормову макуху дозволили виявити переваги й недоліки кожної з технологій і обґрунтувати вдосконалену технологію і устаткування перероблення насіння рицини для міні-заводів. Всі існуючі технології вижимання олії з насіння рицини базуються на двох методах – пресування та екстракція – які використовуються в технології самостійно або в сполученні одного з другим. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2022 | uk |
dc.subject | рицина | uk |
dc.subject | переробка | uk |
dc.subject | подрібнення насіння | uk |
dc.subject | олія | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | пресування | uk |
dc.title | Обґрунтування технологій отримання рицинової олії | uk |
dc.type | Article | uk |
local.identifier.udc | 693.546 | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-4-mnpk_2022_77-79.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.