Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16676
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Попова, Ірина | - |
dc.contributor.author | Рощіна, Анастасія | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-09T20:43:59Z | - |
dc.date.available | 2023-05-09T20:43:59Z | - |
dc.date.issued | 2023-01 | - |
dc.identifier.citation | Попова І. Рощіна А. Особливості технологічного процесу виробництва вершкового масла з високожирних вершків. Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. Інтернет-конф. (24 січня 2023 року).Переяслав. 2023. № 84. С.83-87 | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16676 | - |
dc.description.abstract | Наведені особливості технологічного процесу і робочі машини для виробництва вершкового масла з високожирних вершків на лініях безперервної дії. /// The features of the technological process and working machines for the production of butter from high-fat cream on continuous lines are given. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Переяслав | uk |
dc.subject | вершки | uk |
dc.subject | маслянка | uk |
dc.subject | вершкове масло | uk |
dc.subject | технологічне обладнання | uk |
dc.subject | technological equipment | uk |
dc.subject | buttermilk | uk |
dc.title | Особливості технологічного процесу виробництва вершкового масла з високожирних вершків | uk |
dc.type | Article | uk |
local.identifier.udc | 664.314 | uk |
Appears in Collections: | кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nauk_prats_Pereiaslav_2023_.pdf | 627.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.