Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16676
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПопова, Ірина-
dc.contributor.authorРощіна, Анастасія-
dc.date.accessioned2023-05-09T20:43:59Z-
dc.date.available2023-05-09T20:43:59Z-
dc.date.issued2023-01-
dc.identifier.citationПопова І. Рощіна А. Особливості технологічного процесу виробництва вершкового масла з високожирних вершків. Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. Інтернет-конф. (24 січня 2023 року).Переяслав. 2023. № 84. С.83-87uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16676-
dc.description.abstractНаведені особливості технологічного процесу і робочі машини для виробництва вершкового масла з високожирних вершків на лініях безперервної дії. /// The features of the technological process and working machines for the production of butter from high-fat cream on continuous lines are given.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПереяславuk
dc.subjectвершкиuk
dc.subjectмаслянкаuk
dc.subjectвершкове маслоuk
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk
dc.subjecttechnological equipmentuk
dc.subjectbuttermilkuk
dc.titleОсобливості технологічного процесу виробництва вершкового масла з високожирних вершківuk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc664.314uk
Appears in Collections:кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nauk_prats_Pereiaslav_2023_.pdf627.45 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.