Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16363
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скляр, Олександр Григорович | - |
dc.contributor.author | Скляр, Александр Григорьевич | - |
dc.contributor.author | Skliar, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Гера, Г. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-21T12:02:04Z | - |
dc.date.available | 2022-02-21T12:02:04Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16363 | - |
dc.description.abstract | В даний час як у нашій країні, так і за кордоном застосовують різні технології переробки гною великої рогатої худоби (ВРХ), які передбачають отримання органічних добрив, біогазу, рідкого палива, кормових добавок. Різноманітність технологій викликає різні думки серед вчених. Однак більшість з них дотримується того, що переробка та утилізація гною ВРХ повинна бути спрямована на отримання органічних добрив, тому що це оказує сприятливу дію на ґрунт, підвищує вміст гумусу і покращує його фізико-механічні властивості. У ході переробки гною в ньому необхідно зберегти максимальну кількість поживних речовин і забезпечити достатній ступінь очищення з метою забезпечення санітарної та екологічної безпеки. Незважаючи на широке розповсюдження механізованих технологій при переробці напіврідкого (рідкого) гною ВРХ вони мають наступні недоліки. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції (м. Мелітополь, 01-26 листопада 2021 р.);С. 263-266 | - |
dc.subject | гній | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | фракціонування | uk |
dc.title | Аналіз існуючих механізованих технологій по розподілу гною на фракції | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.