Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16363
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкляр, Олександр Григорович-
dc.contributor.authorСкляр, Александр Григорьевич-
dc.contributor.authorSkliar, Oleksandr-
dc.contributor.authorГера, Г. М.-
dc.date.accessioned2022-02-21T12:02:04Z-
dc.date.available2022-02-21T12:02:04Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16363-
dc.description.abstractВ даний час як у нашій країні, так і за кордоном застосовують різні технології переробки гною великої рогатої худоби (ВРХ), які передбачають отримання органічних добрив, біогазу, рідкого палива, кормових добавок. Різноманітність технологій викликає різні думки серед вчених. Однак більшість з них дотримується того, що переробка та утилізація гною ВРХ повинна бути спрямована на отримання органічних добрив, тому що це оказує сприятливу дію на ґрунт, підвищує вміст гумусу і покращує його фізико-механічні властивості. У ході переробки гною в ньому необхідно зберегти максимальну кількість поживних речовин і забезпечити достатній ступінь очищення з метою забезпечення санітарної та екологічної безпеки. Незважаючи на широке розповсюдження механізованих технологій при переробці напіврідкого (рідкого) гною ВРХ вони мають наступні недоліки.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesТехнічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції (м. Мелітополь, 01-26 листопада 2021 р.);С. 263-266-
dc.subjectгнійuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjectфракціонуванняuk
dc.titleАналіз існуючих механізованих технологій по розподілу гною на фракціїuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gera.pdf851.56 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.