Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16351
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болтянський, Борис Володимирович | - |
dc.contributor.author | Болтянский, Борис Владимирович | - |
dc.contributor.author | Boltianskyi, Borys | - |
dc.contributor.author | Кулик, Т. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-18T08:08:58Z | - |
dc.date.available | 2022-02-18T08:08:58Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16351 | - |
dc.description.abstract | Проведені теоретичні дослідження теплообмінних апаратів – очисника-охолодника типу ОМ і трубного підігрівача, які показали, що вони є економічного вигідними, процес нагрівання і охолодження відбувається за оптимальних режимів. Розроблені програма і методика та побудована лабораторна установка для проведення експериментальних досліджень з метою подальшої розробки конструкції нового теплообмінного апарату, в основу якого було б покладено комбіновану схему пластинчатого і кожухотрубного теплообмінника. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали ІІI Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-26 листопада 2021 р.);С.296-298 | - |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | первинна обробка молока | uk |
dc.subject | тривалість зберігання молока | uk |
dc.subject | охолодження молока | uk |
dc.subject | лабораторна установка | uk |
dc.title | Дослідження процесу теплообміну при первинній обробці молока | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Boltianskyi B (4).pdf | 869.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.