Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16320
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorІщенко, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.advisorИщенко, Ольга Анатольевна-
dc.contributor.advisorIschenko, Olha-
dc.contributor.authorМаджар, А. І.-
dc.date.accessioned2022-02-17T09:18:09Z-
dc.date.available2022-02-17T09:18:09Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16320-
dc.description.abstractРозглянуто питання моделювання (побудови моделі) процесу виробництва грибів. Проведено аналіз основних етапів технологічної схеми виготовлення суміші, різних технологій виготовлення компосту, норм витрат складових компонентів субстрату. При досліджені даного процесу показано, що математична підготовка є необхідною складовою формування професійних компетентностей висококваліфікованих спеціалістів харчової промисловості. Математичне моделювання зводиться не тільки до виявлення закономірностей, але й всій різноманітності їх кількісних розв'язків.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали ІХ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти ТДАТУ за підсумками наукових досліджень 2021 року. Факультет енергетики і комп’ютерних технологій (Мелітополь,10-25 листопада 2021 р.);C. 28-30-
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectхарчові технологіїuk
dc.subjectметоди лінійного програмуванняuk
dc.subjectвирощування грибівuk
dc.titleЗастосування методів лінійного програмування оптимізації технології вирощування грибівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези факультет ЕКТ, секція ВМФ общий внесен-28-30.pdf462.68 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.