Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16302
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.advisorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.advisorVerkholantseva, Valentyna-
dc.contributor.authorПархоменко, Д. О.-
dc.date.accessioned2022-02-14T12:32:18Z-
dc.date.available2022-02-14T12:32:18Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16302-
dc.description.abstractЗерно є цінним компонентом приготування кормів. Концентровані корми перед згодовуванням подрібнюються, завдяки чому руйнується оболонка зерна і підвищується загальна поверхня частинок корму. За рахунок цього покращується процес травлення тварин.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали ІІ Всеукраїн. наук.-практ. Інтернет-конференції;С. 121-122-
dc.subjectподрібнення зернових культурuk
dc.subjectзернодробилкиuk
dc.subjectзернові кормиuk
dc.titleЗастосування подрібнення у приготовуння корму тваринамuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
36.pdf413 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.