Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16302
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Верхоланцева, Валентина Олександрівна | - |
dc.contributor.advisor | Верхоланцева, Валентина Александровна | - |
dc.contributor.advisor | Verkholantseva, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Пархоменко, Д. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-14T12:32:18Z | - |
dc.date.available | 2022-02-14T12:32:18Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16302 | - |
dc.description.abstract | Зерно є цінним компонентом приготування кормів. Концентровані корми перед згодовуванням подрібнюються, завдяки чому руйнується оболонка зерна і підвищується загальна поверхня частинок корму. За рахунок цього покращується процес травлення тварин. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали ІІ Всеукраїн. наук.-практ. Інтернет-конференції;С. 121-122 | - |
dc.subject | подрібнення зернових культур | uk |
dc.subject | зернодробилки | uk |
dc.subject | зернові корми | uk |
dc.title | Застосування подрібнення у приготовуння корму тваринам | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.