Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16254
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.advisorКовалев, Александр Александрович-
dc.contributor.advisorKovalov, Oleksandr-
dc.contributor.authorКрєстов, В. Г.-
dc.date.accessioned2022-02-09T07:30:56Z-
dc.date.available2022-02-09T07:30:56Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16254-
dc.description.abstractВиготовлення макаронних виробів характеризується високим попитом на продукцію та відповідно високою рентабельністю виробництва. В умовах дрібносерійного виробництва для забезпечення потреби населення в локшині може використовуватись макаронний прес МШ 35С, який має продуктивність на рівні 35 кг/год, енерговитрати лише 2,2 кВт і може працювати за виключенням часу на проведення обслуговування майже 24 год.uk
dc.relation.ispartofseriesПроблеми та перспективи розвитку агропромислового комплексу України: матеріали ІІ Всеукраїн. наук.-практ. Інтернет-конференції;-
dc.subjectмакаронні виробиuk
dc.subjectмакаронний прес МШ-35Сuk
dc.subjectворушилкаuk
dc.titleВдосконалення макаронного пресу МШ-35Сuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf183.51 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.