Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16254
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Ковальов, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.advisor | Ковалев, Александр Александрович | - |
dc.contributor.advisor | Kovalov, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Крєстов, В. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-09T07:30:56Z | - |
dc.date.available | 2022-02-09T07:30:56Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16254 | - |
dc.description.abstract | Виготовлення макаронних виробів характеризується високим попитом на продукцію та відповідно високою рентабельністю виробництва. В умовах дрібносерійного виробництва для забезпечення потреби населення в локшині може використовуватись макаронний прес МШ 35С, який має продуктивність на рівні 35 кг/год, енерговитрати лише 2,2 кВт і може працювати за виключенням часу на проведення обслуговування майже 24 год. | uk |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми та перспективи розвитку агропромислового комплексу України: матеріали ІІ Всеукраїн. наук.-практ. Інтернет-конференції; | - |
dc.subject | макаронні вироби | uk |
dc.subject | макаронний прес МШ-35С | uk |
dc.subject | ворушилка | uk |
dc.title | Вдосконалення макаронного пресу МШ-35С | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.