Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16242
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.advisorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.advisorSerdyuk, Maryna-
dc.contributor.authorШеховцова, Д. С.-
dc.date.accessioned2022-02-08T07:27:05Z-
dc.date.available2022-02-08T07:27:05Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16242-
dc.description.abstractПроаналізована можливість виготовлення джему із зелених томатів. Запропонована схема технологічного процесу виробництва.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів. Механіко–технологічний факультет;С. 54-55-
dc.subjectджемuk
dc.subjectзелені томатиuk
dc.titleДжем із зелених томатівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2-54-55.pdf351.96 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.