Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16242
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.advisor | Сердюк, Марина Егоровна | - |
dc.contributor.advisor | Serdyuk, Maryna | - |
dc.contributor.author | Шеховцова, Д. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-02-08T07:27:05Z | - |
dc.date.available | 2022-02-08T07:27:05Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16242 | - |
dc.description.abstract | Проаналізована можливість виготовлення джему із зелених томатів. Запропонована схема технологічного процесу виробництва. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Механіко–технологічний факультет;С. 54-55 | - |
dc.subject | джем | uk |
dc.subject | зелені томати | uk |
dc.title | Джем із зелених томатів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2-54-55.pdf | 351.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.