Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16143
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorKryvonos, Iryna-
dc.contributor.advisorКривонос, Ірина Анатоліївна-
dc.contributor.advisorКривонос, Ирина Анатольевна-
dc.contributor.authorZakharchenko, M. A.-
dc.date.accessioned2022-02-01T07:28:45Z-
dc.date.available2022-02-01T07:28:45Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16143-
dc.description.abstractToday, the process of digestion is well known. This was made possible thanks to the efforts of scientists who have tried for many years to figure out what happens in the body when we swallow food. This involuntary process has been a mystery for a very long timeuk
dc.language.isoenuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали ІX Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2021 року. Кафедра Іноземні мови (Мелітополь, 10-25 листопада 2021 р.);С. 85-86-
dc.subjectdigestionuk
dc.subjectbreakdown of food substancesuk
dc.titleDigestion and metability in the human bodyuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zakharchenko.pdf2.99 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.