Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16140
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Тетяна Валеріївна-
dc.contributor.authorМалюк, Татьяна Валерьевна-
dc.contributor.authorMaliuk, Tetiana-
dc.date.accessioned2022-02-01T07:13:01Z-
dc.date.available2022-02-01T07:13:01Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16140-
dc.description.abstractЧерешня (Prunus аvium L.) – одна з найбільш розповсюджених культур на півдні України. Плоди черешні є цінним дієтичним продуктом харчування та джерелом біологічно активних речовин. Вони містять цукри, органічні кислоти, вітаміни С, В2, В9 та Р-активні сполуки.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesТенденції та виклики сучасної аграрної науки: теорія і практика: матер. ІІІ Міжнар. наук. Інтернет-конф., (м. Київ, 20-22 жовтня 2021 р.);С. 130-133-
dc.subjectчерешняuk
dc.subjectвирощування черешніuk
dc.subjectселекцієя черешніuk
dc.subjectгрунтuk
dc.subjectкліматuk
dc.titleНаукове забезпечення ефективного вирощування черешні у Запорізькій областіuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Рослинництва ім. професора В.В. Калитки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf286.45 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.