Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16128
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorKryvonos, Iryna-
dc.contributor.advisorКривонос, Ірина Анатоліївна-
dc.contributor.advisorКривонос, Ирина Анатольевна-
dc.contributor.authorShekhovtsova, D. S.-
dc.date.accessioned2022-01-31T13:00:50Z-
dc.date.available2022-01-31T13:00:50Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16128-
dc.description.abstractThe use of fructose and biologically complete ingredients provides a new type of ice cream with a pleasant taste, delicate texture, diabetic properties and quality indicators. Thus, the complete replacement of sugar with fructose in the composition of ice cream-sherbet will reduce the caloric content of the product, and the introduction of biologically complete ingredients will provide products with attractive consumer characteristics, with improved vitamin composition. New data can be useful to scientists and food industry workers; they have scientific and practical significance.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали ІX Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2021 року. Кафедра Іноземні мови (Мелітополь, 10-25 листопада 2021 р.);С. 78-79-
dc.subjectfructoseuk
dc.subjectsweets for diabeticsuk
dc.titleImprovement of fructose ice cream technologyuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shekhovtsova.pdf2.99 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.