Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16103
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorKryvonos, Iryna-
dc.contributor.advisorКривонос, Ірина Анатоліївна-
dc.contributor.advisorКривонос, Ирина Анатольевна-
dc.contributor.authorMandziy, M. V.-
dc.date.accessioned2022-01-28T12:59:34Z-
dc.date.available2022-01-28T12:59:34Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16103-
dc.description.abstractThe high price of some types of chocolate, beautiful packaging do not give them advantages as products with antioxidant properties over more "modest" samples of chocolate. Undoubtedly, not only in terms of taste diversity, but also in terms of functionality are the new names of chocolate with the addition of plant extracts.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали ІX Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2021 року. Кафедра Іноземні мови (Мелітополь, 10-25 листопада 2021 р.);С. 65-67-
dc.subjectchocolateuk
dc.subjectchocolate massuk
dc.titleChocolate as a product for functional nutritionuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mandziy.pdf2.99 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.