Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15975
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Maryna-
dc.contributor.authorГаприндашвили, Нона Арчиловна-
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Нона Арчилівна-
dc.contributor.authorGaprindashvili, Nona-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Николаевна-
dc.contributor.authorKiurcheva, Liudmyla-
dc.contributor.authorІванова, Ірина Євгенівна-
dc.contributor.authorИванова, Ирина Евгеньевна-
dc.contributor.authorIvanova, Iryna-
dc.contributor.authorЗарецька, Дар'я Костянтинівна-
dc.contributor.authorЗарецкая, Дарья Константиновна-
dc.contributor.authorZaretska, Daryna-
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Оlesia-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentina-
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівна-
dc.contributor.authorКулик, Алина Степановна-
dc.contributor.authorKulik, Alina-
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровна-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.contributor.authorКоляденко, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorКоляденко, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorKoliadenko, Viktoriia-
dc.contributor.authorГригоренко, Олена Віталіївна-
dc.contributor.authorГригоренко, Елена Витальевна-
dc.contributor.authorHryhorenko, Olena-
dc.contributor.authorБандура, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorБандура, Ирина Ивановна-
dc.contributor.authorBandyra, Iryna-
dc.contributor.authorДанченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorДанченко, Елена Александровна-
dc.contributor.authorDanchenko, Olena-
dc.contributor.authorЗдоровцева, Любов Миколаївна-
dc.contributor.authorЗдоровцева, Любовь Николаевна-
dc.contributor.authorZdorovtseva, Liubov-
dc.contributor.authorМайборода, Данііл Олександрович-
dc.contributor.authorМайборода, Даниил Александрович-
dc.contributor.authorMaiboroda, Daniil-
dc.contributor.authorАндрущенко, Микола Васильович-
dc.contributor.authorАндрущенко, Николай Васильевич-
dc.contributor.authorAndrushchenko, Mykola-
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.contributor.authorАнгеловська, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorАнгеловская, Алла Александровна-
dc.contributor.authorAnhelovska, Alla-
dc.contributor.authorКарман, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorКарман, Татьяна Викторовна-
dc.contributor.authorKarman, Tetiana-
dc.date.accessioned2021-12-29T08:52:40Z-
dc.date.available2021-12-29T08:52:40Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15975-
dc.description.abstractОбєкти досліджень: рецептури, технології, зміни якості та біологічної цінності харчової та кулінарної продукції протягом тривалого зберігання та консервування різними методами. Мета роботи: розроблення інноваційних та вдосконалення існуючих технологій харчової та кулінарної продукції. Методи досліджень: загальнонаукові: аналізу літературних джерел та отриманих експериментальних даних, синтезу – для формування узагальнень та висновків, спостереження за процесами формування якості, експерименту – складання схеми лабораторних досліджень, моделювання — для побудови математичних моделей, індукції і дедукції – для співставлення результатів математичного моделювання з отриманими експериментальними даними, органолептичний – для визначення квалітативних показників плодів протягом зберігання. Спеціальні: виробничий – проведення дослідження зі зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями у виробничих умовах; лабораторний– для досліджень фізико-хімічних, біохімічних показників, мікробіологічного забруднення; математично статистичний – для математичної обробки експериментальних даних, порівняльно-розрахунковий – для визначення економічної ефективності зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseries98 с.;-
dc.subjectаскорбінова кислотаuk
dc.subjectцукрово-кислотний індексuk
dc.subjectваріабельністьuk
dc.subjectсухі розчинні речовиниuk
dc.subjectцукриuk
dc.subjectтитровані кислотиuk
dc.subjectкріогенне зберіганняuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectджемиuk
dc.subjectсокиuk
dc.subjectмармеладuk
dc.subjectм'ясо птиціuk
dc.subjectгрибиuk
dc.subjectгливаuk
dc.subjectконсервуванняuk
dc.subjectстерилізаціяuk
dc.subjectферментаціяuk
dc.subjectпоживна цінністьuk
dc.titleЗвіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Розроблення інформаційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний)uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Звіти з НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zvit_z_NDR_2021_Serdyuk.pdf2.6 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.