Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15749
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кюрчев, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Кюрчев, Сергей Владимирович | - |
dc.contributor.author | Kiurchev, Serhii | - |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Александровна | - |
dc.contributor.author | Verkholantseva, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Паляничка, Надія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Паляничка, Надежда Александровна | - |
dc.contributor.author | Palianychka, Nadiia | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-09T09:44:54Z | - |
dc.date.available | 2021-12-09T09:44:54Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15749 | - |
dc.description.abstract | Розвиток холодильної галузі визначає забезпечення населення продовольством, вирішення цілої низки перспективних завдань промислового виробництва, енергетики, транспорту, фундаментальних та прикладних досліджень. Штучний холод вирішує питання якості продуктів як визначального фактору його безпеки. Крім того, на сьогоднішній день виділяється два основні взаємопов'язані пріоритети у розвитку холодної техніки та технології - підвищення енергетичної ефективності та екологічної безпеки. Удосконалення холодильної техніки та технології виробництва швидкозамороженої продукції передбачає перехід з камерного на апаратне заморожування за допомогою швидкоморозильної техніки. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 41-43 | - |
dc.subject | швидкоморозильна техніка | uk |
dc.subject | якість продуктів | uk |
dc.subject | заморожування ягід | uk |
dc.subject | повітряні швидкоморозильні апарати | uk |
dc.subject | збереження поживних цінностей | uk |
dc.title | Ефективність застосування холоду для ягідної продукції | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.