Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15734
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кюрчев, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Кюрчев, Сергей Владимирович | - |
dc.contributor.author | Kiurchev, Serhii | - |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Александровна | - |
dc.contributor.author | Verkholantseva, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-09T07:19:12Z | - |
dc.date.available | 2021-12-09T07:19:12Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15734 | - |
dc.description.abstract | В економічному плані шокове заморожування ягід, овочів – високорентабельний бізнес. Ціна готової продукції взимку перевищує у кілька разів її собівартість, включаючи всі витрати на холодильні установки для заморожування та зберігання заморожених продуктів. Технологія шокового заморожування дозволила налагодити експорт ягід, що швидко псуються, в будь-яку країну світу, оскільки за наявності необхідних холодильних контейнерів, продукція не псується довгий час | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 9-11 | - |
dc.subject | плодово-ягідна продукція | uk |
dc.subject | заморожування ягід | uk |
dc.subject | заморожування овочів | uk |
dc.subject | семіфлюїдизаційний пристрій | uk |
dc.subject | швидке заморожування | uk |
dc.title | Обгрунтування ефективності використання семіфлюїдизаційного пристрою для швидкого заморожування плодово-ягідної продукції | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.