Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15621
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗолотарьова, Ю. В.-
dc.contributor.authorКоноваленко, Анастасія Сергіївна-
dc.contributor.authorКоноваленко, Анастасия Сергеевна-
dc.contributor.authorKonovalenko, Anastasiia-
dc.date.accessioned2021-11-23T07:08:37Z-
dc.date.available2021-11-23T07:08:37Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15621-
dc.description.abstractСучасні умовах ведення бізнесу у сфері ресторанного господарства стали каталізатором змін та спонукають підприємства прибігати до нестандартних підходів до вирішення проблем виживання бізнесу та його трансформації у відповідності до стану зовнішнього оточення бізнесу та очікувань споживача. Інновації та застосування інформаційних технологій є тим джерелом ідей переформатування бізнесу, які здатні забезпечити виживання бізнесу у жорстких карантинних умовах та забезпечити йому конкурентоздатність у довгостроковій перспективі.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherРДГУuk
dc.relation.ispartofseriesСтан та перспективи розвитку бізнес-середовища в умовах сучасних викликів: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих науковців: тези (Рівне, 25 жовтня 2021 р.);С. 32-34-
dc.subjectCOVID-19uk
dc.subjectавтоматизація сервісуuk
dc.subjectкарантинні обмеженняuk
dc.subjectзаробітна плата на період карантинуuk
dc.titleВплив пандемії COVID-19 на умови ведення бізнесу у сфері громадського харчуванняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези-Золотарьова Ю..pdf1.54 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.