Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15621
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Золотарьова, Ю. В. | - |
dc.contributor.author | Коноваленко, Анастасія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Коноваленко, Анастасия Сергеевна | - |
dc.contributor.author | Konovalenko, Anastasiia | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-23T07:08:37Z | - |
dc.date.available | 2021-11-23T07:08:37Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15621 | - |
dc.description.abstract | Сучасні умовах ведення бізнесу у сфері ресторанного господарства стали каталізатором змін та спонукають підприємства прибігати до нестандартних підходів до вирішення проблем виживання бізнесу та його трансформації у відповідності до стану зовнішнього оточення бізнесу та очікувань споживача. Інновації та застосування інформаційних технологій є тим джерелом ідей переформатування бізнесу, які здатні забезпечити виживання бізнесу у жорстких карантинних умовах та забезпечити йому конкурентоздатність у довгостроковій перспективі. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | РДГУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Стан та перспективи розвитку бізнес-середовища в умовах сучасних викликів: Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти та молодих науковців: тези (Рівне, 25 жовтня 2021 р.);С. 32-34 | - |
dc.subject | COVID-19 | uk |
dc.subject | автоматизація сервісу | uk |
dc.subject | карантинні обмеження | uk |
dc.subject | заробітна плата на період карантину | uk |
dc.title | Вплив пандемії COVID-19 на умови ведення бізнесу у сфері громадського харчування | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези-Золотарьова Ю..pdf | 1.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.