Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15602
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorKiurchev, Serhii-
dc.contributor.authorЗмеева, И. Н.-
dc.date.accessioned2021-11-16T13:47:21Z-
dc.date.available2021-11-16T13:47:21Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15602-
dc.description.abstractRU: В статье проанализировано гидродинамическое поведение пищевой жидкости, проведено численное моделирование процесса протекания жидкости по каналу, который образован манжетой, и направляющей с помощью FLOTRAN CFD анализу программного комплекса ANSYS. EN: Hydrodynamic behavior of food liquid is analysed in the article, the numeral design of process of flowing of liquid is conducted on a channel which is formed by a cuff, and directing by means of FLO TRAN CFD to the analysis of programmatic complex ANSYS.uk
dc.language.isoruuk
dc.subjectфасование пищевой жидкостиuk
dc.subjectдозаторuk
dc.subjectчисленное моделированиеuk
dc.subjectнестационарный анализuk
dc.subjectраспределение поля скоростейuk
dc.subjectраспределение поля объемной фракцииuk
dc.subjectпрограммный комплекс ANSYSuk
dc.titleГидродинамическое поведение пищевой жидкости на основе програмного комплекса ANSYSuk
dc.title.alternativeThe hydkodynamic behavior of process of flowing of liquid the of programmatic complex ANSYSuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технології конструційних матеріалів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
50.1.pdf411.01 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.