Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15539
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кюрчев, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Кюрчев, Сергей Владимирович | - |
dc.contributor.author | Kiurchev, Serhii | - |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Александровна | - |
dc.contributor.author | Verkholantseva, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-04T08:34:41Z | - |
dc.date.available | 2021-11-04T08:34:41Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15539 | - |
dc.description.abstract | Використання такого заморожування дає, насамперед, низький ступінь пошкодження продукту, мінімально знижує біологічну цінність та смакові характеристики, а застосування заморожування не суттєво впливає на якість розмороженого продукту. Основним завданням промислової чи комерційної лінії для шокової заморозки ягід є забезпечення майже миттєвого збереження продукту, який збереже всю його харчову цінність та смак. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Плодовий сад – новітнє в теорії та практиці: матеріали V Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції (Мелітополь, 18 червня 2021 р.);С. 129-130 | - |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | зберігання врожаю | uk |
dc.subject | ягоди | uk |
dc.subject | заморожування ягід | uk |
dc.subject | технологія заморожування | uk |
dc.title | Використання заморожування ягід у процесі зберігання | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технології конструційних матеріалів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KIURCHEV.pdf | 587.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.