Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15449
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванов, М.-
dc.contributor.authorЩербаков, С.-
dc.contributor.authorПопова, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorПопова, Ирина Алексеевна-
dc.contributor.authorPopova, Iryna-
dc.date.accessioned2021-10-22T06:43:24Z-
dc.date.available2021-10-22T06:43:24Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15449-
dc.description.abstractUK: На основі технологічних вимог до підготовки молока до сквашування при виробництві твердого сиру розроблена функційна схема системи керування силовим електрообладнанням ділянки цеху з виробництва твердого сиру. EN: On the basis of technological requirements for the preparation of milk for fermentation in the production of hard cheese developed a functional scheme for controlling the power electrical equipment of the site of the shop for the production of hard cheese.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesТенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації: Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Переяслів, 30 вересня 2021 р.);Вип.75 (С. 331-334)-
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk
dc.subjectсистема керуванняuk
dc.subjectділянкаuk
dc.subjectтвердий сирuk
dc.subjectпараметри контролюuk
dc.subjecttechnological equipmentuk
dc.subjectcontrol systemuk
dc.subjectplotuk
dc.subjecthard cheeseuk
dc.subjectcontrol parametersuk
dc.titleРозробка системи керування силовим електрообладнанням ділянки підготовки молока до сквашування цеху з виробництва твердого сируuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konferentsiia_Pereiaslav_75-p332-335.pdf472.73 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.