Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15415
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЩербаков, С. В.-
dc.contributor.authorМакенов, П. С.-
dc.contributor.authorПопова, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorПопова, Ирина Алексеевна-
dc.contributor.authorPopova, Iryna-
dc.date.accessioned2021-10-11T08:27:06Z-
dc.date.available2021-10-11T08:27:06Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15415-
dc.description.abstractUK: На основі технологічних вимог до замісу тіста для виробництва макаронних виробів та використаних робочих машин, вибрані технічні засоби керування і контролю електрообладнанням ділянки замісу тіста для автоматизованого виробництва макаронних виробів. EN: On the basis of technological requirements for dough kneading for the production of pasta and used working machines, selected technical means of control and monitoring of electrical equipment of the dough kneading area for automated pasta production.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesВітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку: Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Переяслів, 22 вересня 2021 р.);С. 47-50-
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk
dc.subjectелектрообладнання ділянкиuk
dc.subjectмакаронні виробиuk
dc.subjectпараметри контролюuk
dc.subjecttechnological equipmentuk
dc.subjectelectrical equipment of the siteuk
dc.subjectpastauk
dc.subjectcontrol parametersuk
dc.titleВибір технічних засобів керування і контролю електрообладнанням ділянки замісу тіста цеху з виробництва макаронних виробівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konferentsiia_Pereiaslav_72-р47-50.pdf303.24 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.