Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15337
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Агєєва, Ірина Вікторівна | - |
dc.contributor.advisor | Агеева, Ирина Викторовна | - |
dc.contributor.advisor | Ahieieva, Iryna | - |
dc.contributor.author | Кюрчева, Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-04T07:44:47Z | - |
dc.date.available | 2021-10-04T07:44:47Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15337 | - |
dc.description.abstract | Готельно-ресторанний бізнес є галуззю з високим рівнем конкуренкуренції. З метою підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств необхідно підвищити якість обслуговування. Для цього пропонуємо проведення в готелях технічних реконструкцій, впровадження нової техніки і технології, створення позитивного іміджу та фірмового стилю готелю, застосовування аутсорс, впровадження додаткових послуг. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів. За підсумками наукових досліджень 2020 року. Факультет економіки та бізнесу (Мелітополь, 9-18 листопада 2020 р.);С. 231-232 | - |
dc.subject | конкурентоспроможність готелю | uk |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств | uk |
dc.subject | застосовування аутсорса | uk |
dc.title | Конкурентноспроможність як чинник підвищення ефективності готелей | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кюрчева Ю. Конкурентноспроможність як чинник підвищення ефективності готелей.pdf | 427.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.