Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15337
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАгєєва, Ірина Вікторівна-
dc.contributor.advisorАгеева, Ирина Викторовна-
dc.contributor.advisorAhieieva, Iryna-
dc.contributor.authorКюрчева, Ю.-
dc.date.accessioned2021-10-04T07:44:47Z-
dc.date.available2021-10-04T07:44:47Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15337-
dc.description.abstractГотельно-ресторанний бізнес є галуззю з високим рівнем конкуренкуренції. З метою підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств необхідно підвищити якість обслуговування. Для цього пропонуємо проведення в готелях технічних реконструкцій, впровадження нової техніки і технології, створення позитивного іміджу та фірмового стилю готелю, застосовування аутсорс, впровадження додаткових послуг.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів. За підсумками наукових досліджень 2020 року. Факультет економіки та бізнесу (Мелітополь, 9-18 листопада 2020 р.);С. 231-232-
dc.subjectконкурентоспроможність готелюuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.subjectпідвищення конкурентоспроможності готельних підприємствuk
dc.subjectзастосовування аутсорсаuk
dc.titleКонкурентноспроможність як чинник підвищення ефективності готелейuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.