Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15253
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШкіндер-Барміна, Анна Миколаївна-
dc.contributor.authorШкиндер-Бармина, Анна Николаевна-
dc.contributor.authorShkinder-Barmina, Anna-
dc.date.accessioned2021-09-17T10:39:26Z-
dc.date.available2021-09-17T10:39:26Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15253-
dc.description.abstractВишня здавна є традиційною культурою в Україні. Плоди вишні споживають у свіжому та переробленому вигляді (сік, варення, компот, вино та інше), і зазвичай культуру вишня розглядають як технічну, але ж існують вже нові сорти, плоди яких можна з задоволенням споживати на десерт. Особливої актуальності вирощування десертних сортів вишні набуває у Південному Степу України, де розташовані курортні зони і переважає реалізація плодів десертного призначення для вживання у свіжому виді.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesІнновацї в освіті, науці та виробництві. До 100 річчя з дня народження професора М.А.Білоножка: зб. тез Четвертої між нар. наук.-пр. конф. (Київ, 24-25 листопада 2020 року);С. 132-133-
dc.subjectвишняuk
dc.subjectселекціяuk
dc.subjectприсадибні господарстваuk
dc.subjectсорт вишні Солідарністьuk
dc.subjectсорт вишні Встрєчаuk
dc.subjectсорт вишні Ранній десертuk
dc.subjectсорт вишні Наряднаuk
dc.subjectсорт вишні Мелітопольська новинкаuk
dc.titleДесертні сорти вишні для присадибного господарстваuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf1.73 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.