Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14866
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Борохов, Іван Валерійович | - |
dc.contributor.author | Борохов, Иван Валерьевич | - |
dc.contributor.author | Borokhov, Ivan | - |
dc.contributor.author | Ющенко, А. С. | - |
dc.contributor.author | Репешко, В. С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-01T05:47:56Z | - |
dc.date.available | 2021-07-01T05:47:56Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14866 | - |
dc.description.abstract | Досліджуючи можливе використання ультразвуку в процесах переробки сільськогосподарської продукції, можна зробити висновок, що застосування його в цій галузі може дати високий позитивний ефект за рахунок своєї комбінованої дії. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Сучасні проблеми інноваційного розвитку електричної інженерії: матеріали IІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 05-25 квітня 2021 р.);С. 65-66 | - |
dc.subject | ультразвукові хвилі | uk |
dc.subject | поширення УЗ коливань | uk |
dc.subject | ультразвукове поле | uk |
dc.subject | жирові емульсії | uk |
dc.subject | використання ультразвуку | uk |
dc.title | До питання по обґрунтуванню застосування енергії УЗ хвиль в процесах переробки сільськогосподарської продукції | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Електротехнології і теплові процеси |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Борохов2.pdf | 1.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.