Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14866
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорохов, Іван Валерійович-
dc.contributor.authorБорохов, Иван Валерьевич-
dc.contributor.authorBorokhov, Ivan-
dc.contributor.authorЮщенко, А. С.-
dc.contributor.authorРепешко, В. С.-
dc.date.accessioned2021-07-01T05:47:56Z-
dc.date.available2021-07-01T05:47:56Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14866-
dc.description.abstractДосліджуючи можливе використання ультразвуку в процесах переробки сільськогосподарської продукції, можна зробити висновок, що застосування його в цій галузі може дати високий позитивний ефект за рахунок своєї комбінованої дії.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesСучасні проблеми інноваційного розвитку електричної інженерії: матеріали IІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 05-25 квітня 2021 р.);С. 65-66-
dc.subjectультразвукові хвиліuk
dc.subjectпоширення УЗ коливаньuk
dc.subjectультразвукове полеuk
dc.subjectжирові емульсіїuk
dc.subjectвикористання ультразвукуuk
dc.titleДо питання по обґрунтуванню застосування енергії УЗ хвиль в процесах переробки сільськогосподарської продукціїuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Борохов2.pdf1.46 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.