Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14814
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бутенко, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-24T06:33:55Z | - |
dc.date.available | 2021-06-24T06:33:55Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14814 | - |
dc.description.abstract | Розвиток мікробіологічних процесів в овочевій продукції під час зберігання призводить до їх псування і втрати якості. Високу ефективність має застосування протимікробних речовин в технології зберігання або передзбиральної обробки. Але до хімічних препаратів висувається ряд жорстких вимог щодо безпечності для людини. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Тези доповідей VIIІ Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології (01-18 листопада 2020 р.);С. 53 | - |
dc.subject | овочі | uk |
dc.subject | томати | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | біопрепарат БЛВБВ | uk |
dc.title | Вплив біопрепаратів на рівень мікробіологічних і фізіологічних хвороб плодів томату при зберіганні | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.