Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14814
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБутенко, О. В.-
dc.date.accessioned2021-06-24T06:33:55Z-
dc.date.available2021-06-24T06:33:55Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14814-
dc.description.abstractРозвиток мікробіологічних процесів в овочевій продукції під час зберігання призводить до їх псування і втрати якості. Високу ефективність має застосування протимікробних речовин в технології зберігання або передзбиральної обробки. Але до хімічних препаратів висувається ряд жорстких вимог щодо безпечності для людини.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesТези доповідей VIIІ Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології (01-18 листопада 2020 р.);С. 53-
dc.subjectовочіuk
dc.subjectтоматиuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectбіопрепарат БЛВБВuk
dc.titleВплив біопрепаратів на рівень мікробіологічних і фізіологічних хвороб плодів томату при зберіганніuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2_.pdf394.11 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.