Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14805
Title: | Особливості банкрутства сільськогосподарських підприємств |
Authors: | Марченко, К. Ю. |
Keywords: | сільськогосподарські підприємства;сільськогосподарська продукція;банкрутство;санація |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Житомирська політехніка |
Series/Report no.: | Сталий розвиток країни в рамках Європейської інтеграції: тези Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених (Житомир, 12 листопада 2020 р.);С. 192 |
Abstract: | Під сільськогосподарськими підприємствами розуміються юридичні особи, основним видом діяльності яких є вирощування (виробництво, виробництво та переробка) сільськогосподарської продукції, виручка яких від реалізації вирощеної (виробленої, виробленої та переробленої) ними сільськогосподарської продукції складає не менше п'ятдесяти відсотків загальної суми виручки. Особливості банкрутства сільськогосподарських підприємств застосовуються також до рибних господарств, риболовецьких колгоспів, виручка яких від реалізації вирощеної (виробленої, виробленої та переробленої) сільськогосподарської продукції та виловлених водних біологічних ресурсів складає не менше п'ятдесяти відсотків загальної суми виручки. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14805 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.